Και να κατηγορείς την αντιπολίτευση ότι… «κλιμακώνει τις επιθέσεις στην ΕΡΤ καθώς «έχει μπει σε προεκλογική στρατηγική του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας Μπολσονάρου, ο οποίος θέλει να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση».
Και να υποστηρίζεις πως «χθες παρακολούθησαν τη δημόσια τηλεόραση πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές με τον
συμβατικό τρόπο και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακά».
Και, αν και είσαι αρμόδιος υπουργός, να σχολιάζεις στο τουίτερ δημοσιεύματα με αποκαλύψεις που δεν σε συμφέρουν, γράφοντας – αν είναι δυνατόν τέτοια συμπεριφορά από υπουργό» - «ΠαναΘΕΜΑ σε, ΘΕΜΑ»!
Είναι δυνατόν υπουργός οποιουδήποτε χαρτοφυλακίου να αναθεματίζει;
Παραδομένος στον πιο λούμπεν πελατειακό συνδικαλισμό, όπως τον κατηγορούν οι πρώην συνεργάτες του, ο κ. Παππάς δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί πως έχει εντελώς αποτύχει. Και πως προσπάθησε να ελέγξει τη δημόσια τηλεόραση και γενικά τον χώρο του Τύπου και της Ενημέρωσης – αλλά τώρα οι δικοί του στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα τον κατηγορούν πως αυτό για το οποίο από την αρχή επιδίωξε ήταν να θέσει τα μέσα ενημέρωσης υπό τον απόλυτο έλεγχο του για να εξυπηρετήσει τον εαυτό του.
Πλέον, δίνει μάχες οπισθοφυλακής. Και μέσα στον πανικό του, αναθεματίζει και καταφεύγει στον… Μπολσονάρου!
Αλλά δεν απαντά στο βασικό ερώτημα: Γιατί τα τελευταία δύο χρόνια παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν δεκαπέντε (αριθμός 15) πρόσωπα που ο ίδιος διόρισε σε διάφορες θέσεις στην ΕΡΤ, παρουσιάζοντάς τα μετά πολλών επαίνων στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ούτε απαντά στο γεγονός ότι την κατάσταση στην ΕΡΤ την καταγγέλλουν πλέον οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της.
Ο κ. Παππάς κάνει ότι δεν ακούει και απαντά μέσω… Μπολσονάρου και τρομερών και φοβερών (πλην όμως ανύπαρκτων) ακροαματικοτήτων.
Λογικό. Για να απαντήσει στο ερώτημα περί των δεκαπέντε παραιτήσεων ή καρατομήσεων, πρέπει να μας προσδιορίσει τον βαθμό της ανικανότητάς του…
elzoni,gr