Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Κηδεία Παύλου Γερακάρη: Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αθλητικογράφο

 6302195 

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τον επίτιμο πρόεδρο του ΠΣΑΤ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.Ο Παύλος Γερακάρης, υπενθυμίζεται, άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Βραχάτι Κορινθίας όπου και παραθέριζε.

Ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γερακάρη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού και στον επίτιμο πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αποδόθηκαν όλες οι τιμές.. Η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Βραχατίου.

Τον ευπατρίδη του κλάδου μας, Παύλο Γερακάρη, αποχαιρέτησε σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος, καθώς και δεκάδες άνθρωποι από τον αθλητικό και τον πολιτικό χώρο.



Παρόντες ήταν οι βουλευτές Νίνα Κασιμάτη και Παύλος Χρηστίδης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Ζαννιάς, ο πρώην πρόεδρος των Ομοσπονδιών Χάντμπολ και Πυγμαχίας Γιώργος Χαλκίδης, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Νίκος Σκιαδάς, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης Στέλιος Μυγιάκης, ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Βαγγέλης Πάτρας, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Ζαννιάς, η καθηγήτρια πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην πρόεδρος του ΕΤΑΜ- ΜΜΕ Γιώτα Αντωνοπούλου, ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς κ.α..

Την ΠΟΕΣΥ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Μιμή Τουφεξή, την ΕΣΗΕΑ εκπροσώπησαν η Α' Αντιπρόεδρος Άρια Αγάτσα, ο Β' Αντιπρόεδρος Γιώργος Γαβαλάς και οι πρώην πρόεδροι Πάνος Σόμπολος και Νίκος Κιάος. Τον ΕΔΟΕΑΠ εκπροσώπησαν η αντιπρόεδρος Αγγελική Γυπάκη, ο αναπληρωτής Ταμίας Πάνος Σαμαράς και το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Θεοδωρακάκος.

Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου εκπροσώπησαν ο Α' αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η ταμίας Αγγελική Βύζικα, ο ειδικός γραμματέας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, ο έφορος Νίκος Τσώνης, το μέλος του Δ.Σ. Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ο γενικός γραμματέας του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπανικολάου, το μέλος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Θοδωρής Κοτσώνης και δεκάδες συνάδελφοι δημοσιογράφοι-μέλη του Συνδέσμου.

Επικήδειους εκφώνησαν εκ μέρους του ΠΣΑΤ ο Α' αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος, της ΕΣΗΕΑ η Α’ αντιπρόεδρος Άρια Αγάτσα και της ΠΟΕΣΥ το μέλος του Δ.Σ. Μιμή Τουφεξή. Ακόμη, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ Νίκος Τσώνης και ο αδερφός του εκλιπόντος,δημοσιογράφος, μέλος του ΠΣΑΤ και αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Γερακάρης.

Στεφάνια κατέθεσαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΑΕΚ, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου, ο επίτιμος αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Κώστας Μυλωνάς, ο πρόεδρος και του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η Διοίκηση της ΕΡΤ, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής, ο ΠΑΣ Παμβοχαϊκού, ο Σύνδεσμος Οιτυλιωτών Αθηνών και άλλοι προσωπικοί φίλοι του εκλιπόντος.