Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πανεπιστήμιο Πατρών: Eπίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Σταύρος Δήμας

 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος 

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18.00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών., ο  επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών στον προσκεκλημένο ομιλητή πρώην Υπουργό και πρώην Επίτροπο Ε.Ε κ. Σταύρο Κ. Δήμα, .


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό  απεύθηναν  ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος   Ι. Μπούρας και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ανδρέας Καστανιώτης. Στη συνέχεια,   απονεμήθηκαν τιμητικές  πλακέτες και διπλώματα  στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2021-22, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος. Επίσης, απονεμήθηκαν  τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2021-22. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και η απονομή του Βραβείου «Ανδρέα Φιλίππου», των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2022 και των Βραβείων Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2022.
Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με την κεντρική ομιλία του τιμώμενου, κ. Σταύρου Κ. Δήμα, με θέμα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κλιματική Αλλαγή».