Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΛΑΔΑ: Κατέθεσε την πρότασή της για τη Eurovision 2023 η Αρετή Κοσμίδου (Aretha)! [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/09/Aretha-Kosmidi-Epilogi-2023.jpg

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.comη Αρετή Κοσμίδου (Aretha) κατέθεσε πριν από λίγο την πρότασή της στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023. Η γνωστή από το The Voice of Greece (2014) καλλιτέχνις είχε τις προηγούμενες ημέρες γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό του Ηνωμένου Βασιλείου τον προσεχή Μάϊο.

Η πρότασή της, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, περιλαμβάνει – τελικά – ένα καινούργιο τραγούδι, που το ετοίμαζε εδώ και αρκετούς μήνες. Το ύφος του κομματιού είναι pop που κλείνει προς υποκατηγορία electro pop και electronic dance music. Η σύνθεση του έχει γίνει από την ίδια και τον παραγωγό της, FeelGudAlways (Eugene), που είναι και ο σύντροφός της. Οι στίχοι έχουν γραφτεί από την Αρετή και έχουν βαθύ και επίκαιρο μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ogaegreece.com 

Διαβάστε ακόμα:


Βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν λήξει η προθεσμία που έχει θέσει η ΕΡΤ στις δισκογραφικές εταιρείες και τις ομάδες παραγωγής για την υποβολή προτάσεων για τη Eurovision 2023. Είναι γεγονός ότι τα πολύ καλά αποτελέσματα των τελευταίων δύο ετών στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, με την Ελλάδα να είναι μετά από πολλά χρόνια ξανά στην πρώτη δεκάδα για δυο συνεχόμενες φορές, έχει δημιουργήσει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τη Eurovision τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στο ευρύ κοινό.

Οι ενδείξεις μέχρι τώρα από τη διαδικασία υποβολής προτάσεων στην ΕΡΤ τείνουν στο συμπέρασμα ότι φέτος θα είναι περισσότερες οι υποβληθείσες συμμετοχές σε σχέση με πέρσι! Υπενθυμίζουμε ότι για τη Eurovision 2022 είχαν υποβληθεί 40 τραγούδια από 26 καλλιτέχνες και 2 συγκροτήματα. Η υποβολή τραγουδιών ακόμα συνεχίζεται και είναι σίγουρο ότι μέχρι τις 9 Οκτωβρίου που λήγει η προθεσμία θα κατατεθούν και άλλες (πέρσι οι περισσότερες κατατέθηκαν την τελευταία εβδομάδα!)

“Τι μέλλει γενέσθαι”, όμως, με τους καλλιτέχνες και τις προτάσεις τους;
Διαβάστε όλες τις αποκλειστικές και τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν εδώ:

ogaegreece.com 


ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Θα συμμετάσχει κανονικά στη Eurovision 2023;