Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Α΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας συνεχίζεται αυριο Σάββατο 24/9

Ποδόσφαιρο Archives | Σελίδα 7 από 330 | stiSentra | No1 Site για το  Κορινθιακό Ποδόσφαιρο και όχι μόνο

Με 4 αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο (24/9) στις 16:30, η Α΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, όπου μετέχουν ομάδες της Β΄ τοπικής κατηγορίας. Οι αγώνες αυτοί ήσαν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου , αλλά  αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Η αναβολή αυτή έγινε  μετά από το 15.9.2022 έγγραφο της Περιφέρειας Κορινθίας  ότι δεν  εκδίδει τις  άδειες διεξαγωγής αγώνων λόγω της  υπ΄αριθμ. 435525/13.9.2022 εγκυκλίου  της Γ.Γ.Α. που  ενημερώνει τις περιφέρειες να μην προχωρήσουν στην έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων εάν όλα τα Σωματεία δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Με νέο έγγραφο της η ΕΠΣ Κορινθίας στις 19/9 επέτρεψε την διεξαγωγή των παρακάτω 4 αγώνων της Α΄ φάσης του .Κυπέλλου: 

Εθνικός Ξυλοκερίζης - Αστέρας Δερβενίου

ΑΟ Ασπροκάμπου - ΑΟ Σπαθοβουνίου

ΑΟ Ζευγολατιού - Αστέρας Κορίνθου

Δάφνη Εξαμιλίων - Παννεμεατικός.

Έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας οι αγώνες:

ΠΑΣ Κλένια - Πρόοδος Αγίου Βασιλείου

Ολυμπιακός Λουτρακίου - ΑΟ Μαψού και

ΑΟ Λυκοποριάς - Σαρωνικός Γαλατακίου.

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας έχει γίνει ο αγώνας  του Άρη Βοχαϊκού με την Κόρινθο 2006 και η οποία πέρασε στην επόμενη φάση με σκορ 1 - 3.

Επίσης κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:30 η 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Σύμφωνα με έγγραφο της η ΕΠΣ Κορινθίας στα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας, τους ενημερώνει ότι την Κυριακή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τα σωματεία που δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα
στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κορινθίας δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση αφού εκεί είναι περισσότερα τα σωματεία που δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση