Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πονηρό το ματς της Τρίπολης για τον Ολυμπιακό

Πονηρό το ματς της Τρίπολης για τον Ολυμπιακό
Στη Ξάνθη την… πάτησε, το ίδιο και στη Νέα Σμύρνη. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός δεν θέλει για κανέναν λόγο να αφήσει δύο βαθμούς στην Τρίπολη και σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι του. Η ομάδα του Πειραιά έχει αφήσει πίσω της την Ευρώπη και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι να φύγει το 2019 έχουν τρία παιχνίδια που θέλουν να τα πάρουν όλα για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση στην Αρκαδία, πάντως δεν είναι απλή ιστορία. Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός τα βρίσκει σκούρα στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και είναι από τα ματς που αποτελούν παγίδα και απειλή για απώλεια βαθμών. Θυμηθείτε ότι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα τον Αστέρα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς από την έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών. Επίσης ο Αστέρας είναι μία ομάδα που
είναι σκληρή και οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο τσαμπουκά και πάθος για να φύγουν με τη νίκη. Γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο, διότι έρχεται λίγες ημέρες μετά από "ευρωπαϊκή" μάχη. Για τους «ερυθρόλευκους» οδηγός αποτελεί το ματς του Αγρινίου. Η ομάδα του Πειραιά μπήκε στο γήπεδο δυνατά, έβαλε ένα γρήγορο γκολ και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και το βράδυ της Κυριακής στην Τρίπολη. Ένα καλό ξεκίνημα και να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς. Γκολ με το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε σημειώσει ο Ολυμπιακός και στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά εκεί λίγο έλειψε να πάθει ζημιά στο φινάλε. Αυτό δεν θέλει να συμβεί στην Αρκαδία με την ομάδα του Πειραιά να ζητάει μία άνετη επικράτηση.
 Κατά τα άλλα όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Δεν έχει κάνει καμία δοκιμή αυτές τις ημέρες και όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε ένα σχήμα με Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα, Σουντανί και Ελ Αραμπί. Βάλτε ερωτηματικά στα ονόματα των Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, που θα ξεκαθαρίσει το πρωί της Κυριακής η συμμετοχή τους.