Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΜΑΔΟΥΡΟ" ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Αρνούμενος να αποδεχθεί την πραγματικότητα ο Έλληνας "Μαδούρο" παραμένει γατζωμένος στην εξουσία. Δεν ορίζει Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, σύμφωνα με το συνταγματικά ηθικό έθιμο για την αλλαγή Υπουργών σε κρίσιμα Υπουργεία, που εξασφαλίζει ότι ο απερχόμενος Πρωθυπουργός δεν θα χρησιμοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό για να επηρεάσει τις εκλογές. Παρά τη συντριπτική του ήττα και απώλεια κάθε ίχνους νομιμοποίησής της η Κυβέρνηση-Κουρελού επιδιώκει να κυβερνάει μέχρι το τελευταίο βράδυ των επερχόμενων εθνικών εκλογών στο τέλος Ιουνίου 2019.

Η παραμονή των Υπουργών του κ. Τσίπρα στη διακυβέρνηση της χώρας -πλην ενός του υπουργού Εσωτερικών- χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση και ο κομματικός χειρισμός ακόμα και κρίσιμων εθνικών θεμάτων από τους Υπουργούς του ενέχει -το λιγότερο- κινδύνους.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίζει για την τύχη της Ελλάδας μία καταδικασμένη στη συνείδηση αλλά και στην κάλπη των Ελλήνων Κυβέρνηση.


Ο πιο επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που χωρίς καμία ψήφο του λαού θα εξακολουθεί να χειρίζεται εθνικά θέματα, συνεχίζοντας το έργο ΣΥΡΙΖΑ, που αποδοκιμάστηκε πλήρως στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019. Οφείλει να απομακρυνθεί άμεσα για ευνόητους λόγους.

Αλίμονο αν αποφασίζει για τις προκλήσεις των γειτόνων ο καταδικασμένος από το λαό Πρωθυπουργός και ο Υπουργός που πέταξε τη στολή του σε μία νύχτα για να υπηρετήσει τον αποτυχημένο κομματικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ, περιφερόμενος στις προεκλογικές συγκεντρώσεις Τσίπρα.


Ο χρόνος τελείωσε τόσο για τον αποτυχημένο Αλέξη Τσίπρα όσο και τον πρώην αξιωματικό Αποστολάκη που διαλαλούσε μέχρι εχθές τις μεθοδεύσεις του για την προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.


Ο λαός μίλησε και καμία υπογραφή τους δεν έχει λαϊκή ισχύ. Όχι μόνο αυτό αλλά κάθε απόφασή τους από εδώ και πέρα αποτελεί ξεκάθαρη επιρροή του εκλογικού αποτελέσματος.


Οποιαδήποτε υπογραφή μπει πρέπει να ελεγχθεί εξονυχιστικά από τη Νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει δημοκρατικά με την ψήφο του λαού.

Thedayaftergr