Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Κανονικά η «σέντρα» στο πρωτάθλημα της Super League


Κανονικά θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο (25-27/8) η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της Λίγκας κατά τη σημερινή συνεδρίαση και παρά τις αντιδράσεις που προέκυψαν στην απόφαση της ΕΠΟ για την διεξαγωγή αγώνων μπαράζ με ομάδα της Football League.
Παρ’ όλο που υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις από ΠΑΕ (ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης) που ζητούσαν την αναβολή της πρεμιέρας, οι εκπρόσωποι των ομάδων, με τον «μπαμπούλα» της Nova να παραμονεύει, αλλά και τις ρήτρες που υπάρχουν σε περίπτωση αναβολής, έκριναν πως δεν γίνεται να αναβληθεί η έναρξη κι έτσι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.
Από εκεί και πέρα, θα διατηρηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος που έχει ορίσει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μόνο μιας και είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της Super League να κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που αποφάσισε η ΕΠΟ.
Έτσι λοιπόν η σέντρα στο πρωτάθλημα θα γίνει με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – Ατρόμητος στις 19:30, ενώ στις 21:30 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ.
Στην υπόλοιπη αγωνιστική ξεχωρίζουν οι αγώνες της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 19:15 και του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό την ίδια μέρα στις 21:30.