Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

Logo.doeΦωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Με την καθιερωμένη συναυλία των αριστούχων σπουδαστών του, "'εκλεισε" παρά τις αντιξοότητες, μια ακόμη διδακτική χρονιά, για το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης,.Οι μαθητές και καθηγητές του  Ωδείου  με τη καλοκαιρινη αποχαιρετιστήρια συναυλία τους  χάρισαν στο κοινό ,σε μια όμορφη φεγγαρολουστη βραδιά στο προαύλιο του ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ μαγικές στιγμές,όπως κάθε χρόνο 
Στη συναυλία παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης 
Το  Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, ιδρύθηκε το 2010, με έδρα το Δερβένι  Κορινθίας. Καλλιτεχνικός Διευθυντής από την ίδρυση του ως σήμερα είναι ο Στέλιος  Γκόλγκαρης.!!
Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
 Στα επίσημα εγκαίνια του Ωδείου τον Οκτώβριο του 2010, σε συναυλία παρουσιάστηκε το έργο Canto General, των Πάμπλο Νερούδα και Μίκη Θεοδωράκη, όπου παραβρέθηκε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης  τιμώντας με την  παρουσία του το Ωδείο. Το Δ.Ω.Ε., είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο από την Πάτρα ως την Αθήνα. Μέχρι σήμερα, στα 7 μόλις έτη λειτουργίας του, έχουν ήδη αποφοιτήσει 2 διπλωματούχοι και 1 πτυχιούχος σπουδαστές, απολύτου μουσικής εξειδίκευσης.