Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε μέσα στη μέρα

POSO_NERO_PREPREIUEITYDFGH.jpg

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε μέσα στη μέρα


Η έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κάθε λογής προβλήματα, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού που οι ανάγκες του οργανισμού για
ενυδάτωση είναι αρκετά μεγαλύτερες σε σύγκριση με τον χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα

to-piroyni-pou-antikathista-to.jpgΤο πιρούνι που «αντικαθιστά» το αλάτι


Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού βλάπτει σοβαρά την υγεία και σε πολλές περιπτώσεις το ίδιο συμβαίνει και με την «κανονική» κατανάλωσή του.

Διαβάστε περισσότερα

i-sxesi-anamesa-stin-kefalalgia-kai-sto-stres.jpgΗ σχέση ανάμεσα στην κεφαλαλγία και στο στρες


Την άμεση σχέση ανάμεσα στην κεφαλαλγία και στο στρες, ως αναφερόμενου εκλυτικού παράγοντα, κατέδειξε για πρώτη φορά, η πιο πρόσφατη μέχρι σήμερα, κλινική μελέτη επιστημόνων ιατρών της Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα


 

depression.freemindSERTYWTT.jpg

Πώς εκδηλώνεται σωματικά η κατάθλιψη: 9 συμπτώματα


Η κατάθλιψη είναι μια διαταραχή της διάθεσης που προκαλεί επίμονο αίσθημα θλίψης και απώλειας ενδιαφέροντος. Επηρεάζει το πώς αισθάνεστε, σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε και μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

ASGFREGEWRQTG.jpgΠεριπρωκτικά Κονδυλώματα: Πόσο επικίνδυνα είναι;


Υψηλός είναι ο κίνδυνος μόλυνσης με τον ιό HPV κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εξαιτίας της μεγαλύτερης ελευθερίας χρόνου και υποχρεώσεων που προκαλεί αλλαγές στη διάθεση των ανθρώπων, επιθυμία για περισσότερο σεξ, ανανέωση των ερωτικών συντρόφων ή εκπλήρωση κρυφών επιθυμιών. Και δυστυχώς όσοι μολύνονται παραμένουν εφ’ όρου ζωής φορείς του ιού!

Διαβάστε περισσότερα

kentro_zois_2017.jpg«Κάνε το πρώτο βήμα και στην προφύλαξή σου»: ο HIV αφορά και τις γυναίκες


Περισσότερο από το 50% των ανθρώπων που ζουν με τον HIV παγκοσμίως είναι γυναίκες, ενώ στην Ευρώπη 1 στις 3 διαγνώσεις HIV αφορά σε γυναίκες, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα
 


 


stogiatro.gr