Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισμα Συμπαράστασης Του Δ.Σ Τρίπολης Στο Δήμαρχο Πατρέων

Δήμος Τρίπολης


AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 5/2017
 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 7 ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 45/2017

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα συμπαράστασης στο Δήμαρχο Πατρέων

Στην Τρίπολη σήμερα την 7 η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30΄ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την με αριθμ. πρωτ. 4679/3- 2-2017 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνου Αναστάσιου, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.. ..

-----------------
Το Δ.Σ. Τρίπολης απαιτεί να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που διώκεται για παράβαση καθήκοντος επειδή υλοποιώντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν διευκόλυνε την δράση της Χρυσής Αυγής και καλεί να αναλάβουν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες" Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι         Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
Εγκρίνει την έκδοση ψηφίσματος με το ακόλουθο περιεχόμενο:
"Το Δ.Σ. Τρίπολης απαιτεί να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που διώκεται για παράβαση καθήκοντος επειδή υλοποιώντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν διευκόλυνε την δράση της Χρυσής Αυγής και καλεί να αναλάβουν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες" Παρακαλεί τον κ. Δήμαρχο για τη πιο πέρα ενέργεια και εξέδωσε την υπ’ αριθμό 45/2017 απόφασή του.

 Ο Πρόεδρος                                       Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης
 ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ