Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Στην επιτροπή marketing της ΔΟΕ η Πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη!

Μία πολύ σημαντική θέση ανακοινώθηκε ότι ανατέθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα η αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης επιλέχθηκε να είναι ένα από τα δύο νέα μέλη της επιτροπής Μarketing της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτροπές της ΔΟΕ και απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητισμού και των επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. 

H επιλογή αυτή της Κοζομπόλη, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα απόρροια των δράσεών της για την ανάπτυξη και προαγωγή του αθλητισμού, με αποκορύφωμα το βραβείο “IOC Women & Sports Trophy 2015”. Επιπλέον είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που λαμβάνει παρόμοια θέση μέσα στις τάξεις της ΔΟΕ. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Tsunekazu Τakeda, o οποίος είναι παράλληλα πρόεδρος της Ιαπωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, απευθυνόμενος στη Βούλα Κοζομπόλη σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σας καλωσορίζω στην επιτροπή Marketing και είμαι σίγουρος ότι και με τη δική σας συνδρομή, η επιτροπή μας θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, αρχής γενομένης της επόμενης συνεδρίασής μας τον Νοέμβριο του 2016». 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από την πλευρά της, μετά την ανακοίνωση της επιλογής, ευχαριστώντας την ΔΟΕ, δήλωσε: «Αποδέχομαι με εξαιρετική χαρά την μεγάλη αυτή τιμή και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όλων των προσδοκιών σας, ώστε να δημιουργήσουμε τη δυναμική που έχει ανάγκη το Ολυμπιακό Κίνημα στην εποχή μας».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ