Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

 
45 χρόνια μόχθησε η Χούντα του Ιωαννίδη για την ημέρα τούτη. Το δίκτυο του "Έλληνα Γκιουλέν" διάβρωσε τα πάντα για να έρθουν τα πνευματικά του παιδιά και δημιουργήματα, ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμένος, να παραδώσουν την Ελλάδα στους παγκόσμιους εμπόρους των λαών για 99 χρόνια.

Ένας μόνο άνθρωπος στα στερνά του, ο Μίκης Θεοδωράκης βρήκε τη δύναμη σήμερα να ομολογήσει την ντροπή της κάλπικης Αριστεράς. Μία γυναίκα μόνο τόλμησε να πει δύο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδας.

Χαρές και πανηγύρια στο Βερολίνο. Τόση προδοσία ούτε και οι ίδιοι δεν την περίμεναν. Όλα συμφωνημένα ήταν, το έργο ξαναπαιγμένο στην ιστορία αλλά και τόση ηθοποιία από τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμένο πράγματι αναπάντεχη. Πιο καλοί συνεργάτες και από τους ομοϊδεάτες τους Τούρκους, ομολογουμένως.

Αύριο μεταβαίνει στην Πόλη ο ήρωας των Ούνων για να λάβει τα συγχαρήκια.Την Τρίτη στις 24 του Μάη ο Ευκλείδης θα πάει να λάβει τα αργύρια της μεσιτείας. 99 χρόνια υποταγή να μην αξίζουν κάτι παραπάνω από τριάντα αργύρια άραγε. Ένας λαός θα ξενιτεύεται, θα λιμοκτονεί, θα εκλιπαρεί για έναν αιώνα. Ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο εθνικό έγκλημα εις βάρος του λαού του.

14 μήνες την μπάλα στη κερκίδα πέταγε ο Αλέξης Τσίπρας για να αδειάσουν τα Ταμεία, να πούνε όλοι πούλα και μη φοβάσαι. Θα πούμε ότι ήταν αυταπάτη. Ποιος να μιλήσει τώρα. 45 χρόνια τους λαδώναμε για να μπορείς εσύ να διαλύεις και λαλιά κανείς να μην τολμά να βγάλει. Μαριονέτες της Ελλάδας θα κηρύσουν τη σωτηρία από αύριο.

Στη λάθος πλευρά της ιστορίας πήγατε ανθέλληνες πολιτικάντηδες. Μετρημένες είναι πια οι μέρες που ο ιστός καταστροφής της Ευρώπης θα χαθεί και η γύμνια σας μεγάλη θα φανεί. Τότε αλίμονο σ' όποιον του κόσμου την οργή δει. Τότε η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί, η Ευρώπη θα ενωθεί πραγματικά.

Όλα τα υπολόγισαν οι διεθνείς κλητήρες της Ελλάδας Τσίπρας και Καμένος, ένα μονάχα δεν προέβλεψε ο βασανιστής "Γκιούλεν" τους. Ποιος έστειλε τον Ιούδα να κρεμαστεί ενώ τα πήρε όλα όσα ζήτησε.

Την Ελλάδα μην τη κλαις. 
Είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε 7.500 σελίδες. 
Πάλι με μήνες με καιρούς, πάλι Κράτος  θα 'ναι... 

Thedayaftergr