Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Επικοινωνία της λάσπης

eidomeni lasph
Κυριολεκτικά της λάσπης! Αν κάποτε μιλούσαμε για προπαγάνδα, τώρα μιλάμε για λάσπη και προπαγάνδα μαζί. Η δήθεν αριστερή ευαισθησία έχει χαθεί ανάμεσα στη μή εφαρμοσμένη πολιτική και τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα-παραπληροφόρηση για αποφάσεις της Ευρώπης που απομονώνουν εθνικά και οικονομικά την Ελλάδα. Διότι η άλλη λάσπη πνίγει τους πρόσφυγες-μετανάστες που «ανταποκρίθηκαν» στο κάλεσμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ηλιοθεραπεία στην πατρίδα μας με πολλές ευκολίες και ελευθερίες διαμονής!

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει πως πρέπει να εστιάσει στην επικοινωνιακή λαίλαπα της ψευδούς ενημέρωσης παρά στην στοιχειώδη αντιμετώπιση των πολλαπλών κρίσεων που χτυπούν τη χώρα μας.

Κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο αν αυτή η πολιτική ηγεσία έφτανε στο σημείο ενσυνείδητης αλλαγής στάσης πως εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό και πως η πραγματικότητα απαιτεί απτές λύσεις.

Όμως αυτό δεν συμβαίνει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα θυμίζει διαρκώς πως όλα γίνονται για να κρατηθεί το υφιστάμενο σχήμα στην εξουσία, τάζοντας στους πάντες τα πάντα και βαφτίζοντας όποιον λέει κάτι διαφορετικό ως εχθρό του καθεστώτος.

Τάνια Πέλερη
www.tokentro.com