Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Από εμάς εξαρτάται το τι θα γίνει…


180.000 από εμάς έχουμε ήδη προσθέσει τη γνώμη μας – κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς τα μέλη του Avaaz αποφασίζουμε συλλογικά τα επόμενα βήματα του κινήματος για το 2016 ή αν δεν το έχεις κάνει ήδη, λάβε μέρος στην παγκόσμια δημοσκόπηση: 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πέρυσι, αποδείξαμε ότι όλοι έχουμε μέσα μας τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο και ότι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα!


Όταν οι πολιτικοί έλεγαν «δεν μπορεί να γίνει κάτι», χιλιάδες μέλη του Avaaz σε όλη την Ευρώπη ανοίξαμε τις καρδιές μας και τα σπίτια μας στους πρόσφυγες. Όταν έλεγαν «κανείς δε νοιάζεται» για το κλίμα, διοργανώσαμε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση της Ιστορίας ενάντια στην κλιματική αλλαγή και πιέσαμε τους παγκόσμιους ηγέτες στο Παρίσι να υπογράψουν μια συμφωνία-ορόσημο.


Τώρα, ήρθε η ώρα να οραματιστούμε όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί το 2016. Κάνε κλικ για να λάβεις μέρος στην παγκόσμια δημοσκόπηση και να αποφασίσουμε μαζί τις προτεραιότητες του κινήματός μας. Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά:

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ
Στις αρχές του 2015, θέσαμε μαζί τους στόχους μας και μετά τους πετύχαμε έναν-έναν. Κερδίσαμε μάχες για την παιδεία, τα δάση, τα δικαιώματα των γυναικών, το κλίμα, τους πρόσφυγες και ένα σωρό άλλα παγκόσμια ζητήματα! 

Τώρα, ας αποφασίσουμε μαζί πού θα διοχετεύσουμε τη μαγεία αυτού του κινήματος το 2016, ώστε να μετατρέψουμε τις παγκόσμιες απειλές σε ευκαιρίες για να χτίσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε.

Λάβε μέρος στη σύντομη δημοσκόπηση και πρόσθεσε τη σοφία σου στο συλλογικό μας όραμα:

https://secure.avaaz.org/el/annual_poll_2016_locked/?bcwfShb&v=72556&cl=9452849644

Ας αδράξουμε την ευκαιρία να κάνουμε κοινά σχέδια! Για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και όλα όσα αγαπάμε...  


Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτό το υπέροχο κίνημα,

Alice, Emma, Pascal, Melanie, Mike και όλη η ομάδα του Avaaz