Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Καλπάζει ο Αλέξης Τσίπρας, ο τελευταίος στη σειρά Έλληνας Πρωθυπουργός οθωμανικής κοπής εναντίον του ελληνικού λαού. Ακλόνητος με ιερές συμμαχίες στο εξωτερικό, Γερμανούς και Εβραίους, Τούρκους συνεταίρους, εξασφάλισε στα σαλέ και τις τράπεζες της Ελβετίας τη διεθνή υποστήριξη στην αφαίμαξη πίστης και αίματος του ελληνικού λαού. Κανείς Έλληνας δεν δείχνει ικανός να μπορεί να σταματήσει την επέλαση της στρατιάς του στη ζωή των Ραγιάδων.

Χαράτσια οθωμανικού κατακτητή 50% με 60% στο πουγκί του δύσμοιρου Έλληνα και μετά ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, τέλη ζωής στο υπόλοιπο 40% του. Ένα κομμάτι ψωμί σε συσσίτια για να ζει ο ψηφιακός σκλάβος. Ο άθεος που αρνήθηκε να ορκιστεί στο Θεό και πέταξε το σταυρό της Ορθοδοξίας, σύμφωνος με τον Αρχιεπίσκοπο μας, κλέβει τον πλούτο των Ελλήνων απλώνοντας σύριζα και ασταμάτητα το σταλινισμό. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς, με την από μηχανής επέμβαση του Ουίνστον Τσόρτσιλ που αντέστρεψε το μέλλον της Ελλάδας σ'ένα κομμάτι χαρτί, ο Αλέξης Τσίπρας τα καταφέρνει πια με συνοπτικές διαδικασίες. Η Σιβηρία του Αλέξη, οι παγωμένες πόλεις της Ευρώπης, εξόριστα τα νιάτα της Ελλάδας.

Η εαρινή επέλαση των Αγαρηνών στα ακριτικά νησιά καταλαμβάνοντας την ελληνική βιομηχανία του τουρισμού είναι προ των πυλών. Ο Στράτος παίρνει θέση για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λαίλαπα αλλά το ελικόπτερό του πλανάται κακόγουστα ως φάντασμα εκείνου που χάθηκε στα ίδια νερά άνανδρα 20 χρόνια πριν. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί τα κοσμήματα του Αιγαίου μας μετατρέπονται σε ναρκομανή εξαρτήματα της Μικράς Ασίας και τόσα άλλα ενδότερα νησιά παραμένουν απροσπέλαστα από διακινητές και κρατικούς λειτουργούς.  Το σημερινό επιστέγασμα της εγκληματικής μεταναστευτικής πολιτικής του μετρ κ.Μουζάλα ο λαός να μη θέλει να αντικρίσει τον Υπουργό Άμυνας της χώρας του που τον φυλάει. Να απεχθάνεται μία δημοκρατία του που κρατά το δήμο όμηρο και καθημερινά τον εκτελεί τυφλά. Το νήμα της Ελλάδας τεντώνεται επικίνδυνα Αλέξη Τσίπρα, σύριζα να κοπεί και το τεντώνεις εσύ κατ'εντολή.

Η Στρατιά του Αλέξη Τσίπρα είναι βουβή και πολυάριθμη ανάμεσά μας, μέσα μας. Μισθοφορικός στρατός άλλαζε κόμματα όπως το φίδι δέρμα επί δεκαετίες. Σήκωσε πράσινα, μπλε και ροζ λάβαρα, παρίστανε τον αγανακτισμένο και κατέλαβε τα στρατηγικά σημεία της δημόσιας διοίκησης, της επιχειρηματικότητας, της ενημέρωσης, της δικαιοσύνης, του Θεού της Ελλάδα. Γέρασε μεταπολιτευτικά λεηλατώτας κορμιά και ψυχές. Εξαφανίζοντας τη δημιουργία, την προκοπή, την ελπίδα, την πίστη μας.

Χωρίς ψυχή, πουλημένοι στον ιερέα της επίκυψης ταμπουρώθηκαν πλέον στο κράτος των Αθηνών για να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της ελληνικής αποικίας. Ρουσφέτι και μπαξίσι οι σφαίρες της Στρατιάς που έπεσαν σαν χαλάζι στη Μεταπολίτευση εκφυλίζοντας την αστική τάξη, εκτελώντας κάθε αντίσταση και εξορίζοντας κάθε υγιή κύτταρο της κοινωνίας χειρουργικά. Ένα νυστέρι στην κοιλιά της Ελληνίδας μάνας. Τα εγκλήματα της καταραμένης Στρατιάς, κατ’ εντολή της πάλαι ποτέ κραταιής παγκόσμιας τάξης, αμέτρητα.

Αυτή τη Στρατιά ποιος θα αντιμετωπίσει; Ποιος διάκος θα σουβλιστεί και πάλι από τους κατακτητές για να ξεκινήσει ο αγώνας; Ποιος θα είναι ο νέος Παύλος Μελάς που θα εισβάλει στους κατακτητές που αποστρέφονται την ανεξαρτησία της Ελλάδας όσο  ο διάβολος το λιβάνι και συστρατεύονται  στον  Αλέξη Τσίπρα για να καταπνίξει την ελληνική οικονομία για χάρη τους; 

Τόσες δεκαετίες εργάστηκαν για να ξεκόψουν την αγροτιά από τα χωράφια, να κάνουν τους άνδρες σύμφωνους αλλοιώνοντας τα  γονίδια της φυλής, τις γιαγιάδες γκόμενες, τους παππάδες άφωνους λογιστές, τους δικαστές ράφτες, τους αθλητές στημένα αγάλματα και τους στρατηγούς χωρίς στρατό και τους δημοσιογράφους φερέφωνα. Δεν θα αφήσουν κανέναν να τους πάρει το λάφυρό τους. Την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Κανείς δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στη λεωφόρο Βερολίνου Βομβάη, στη λεγεώνα των Γάλλων, στο άστρο των Εβραίων, που στη μέση έχει την Ελλάδα με το στρατό τους απέναντι μας και μέσα μας τους ντόπιους τυμπανιστές για να δίνουν το ρυθμό σ’ένα λαό εξαθλιωμένο, ρακένδυτο να μαζεύει τα σκουπίδια της ιστορίας του στο τέλος της παγκόσμιας λαϊκής. 60 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για το όπιο των λαών είναι πολεμοφόδια της Στρατιάς που ούτε ο Χίτλερ δεν είχε.

Περιμένει το σύνθημα της Δεββώρας, τη Σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ & Γαβριήλ & πασών των Επουρανίων Δυνάμεων, ο Αλέξης Τσίπρας και στην εξουσία θα μείνει μόνος, μ' όσους αφελείς τον προσκυνήσουν,  για να τελειώσει αυτό για το οποίο ήρθε να πραγματοποιήσει. 


Στην Ελλάδα κοίταξε ψηλά ο άνθρωπος, στην Ελλάδα θα έρπει για πάντα.

Καλή αυριανή, έτσι για την ψυχή του Αγνώστου Στρατιώτη εκεί στο Σύνταγμα της Αθήνας…

thedayaftergr.blogspot.gr