Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Ο Απόλλων «κόλλησε» και στη Ζάκυνθο

Ο Απόλλων «κόλλησε» και στη Ζάκυνθο
Ο Απόλλων, που ταξίδεψε αυθυημερόν με τσάρτερ στη Ζάκυνθο, προκειμένου να αποφύγει τα μπλόκα από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά θα επιστρέψει στη βάση της, με το ισόπαλο 0-0.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και σήμερα άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για άνοδο στη Super League, απέναντι στη Ζάκυνθο που είχε πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο, πίεσαν στην επανάληψη, όμως δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς στη πιο σημαντική ευκαιρία τους, ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο 66', στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων
Ζάκυνθος (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Τσιάμης (66' Ταυταρίδης), Κουρέλλας (65' Σταματής), Ορφανίδης, Ναζίμ, Ν. Πέττας, Λέκκας (90+2' Ζέλιος), Ζαϊρί, Κρολ.
Απόλλων Σμύρνης (Μ. Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (61' Αρναούτογλου), Κύργιας, Δεληζησης, Ψιάνος, Κονέ, Σουνάς (62' Μπουντόπουλος), Φαρινόλα (81' Στεργίδης), Βάντερσον, Καμαρά.
Κατά τα άλλα  εκτός έδρας   αποστολές έχουν την Δευτέρα οι πρωτοπόροι Λάρισα και Κέρκυρα τη 18η αγωνιστική της football League, όπου θα δοκιμαστούν σε δύσκολες έδρες και καθώς η βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή, ίσως υπάρξουν ανακατάταξεις στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 15:00
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 15:00
Κισσαμικός-Τρίκαλα 15:00
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 15:00
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός Αναβλήθηκε
Χανιά-Εργοτέλης 3-0 (Άνευ αγώνα)
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου
Καλλιθέα-Κέρκυρα 15:00 (ΟΤΕ TV)
Λαμία-Λάρισα 18:00 (OTE TV)