Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

O ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 11 - 2 - 2016 ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



http://korinthiannews.gr/korinthian/wp-content/uploads/2015/12/a5-400x240.jpg
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, μετά του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Νιάρρο και τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστο Πρωτόπαππα, επισκέφτηκαν την 1η Δεκεμβρίου 2015, την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίδοση στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, επίσημης πρόσκλησης για την για την ανακήρυξή του ως Επιτίμου Δημότη του Δήμου -σύμφωνα με την ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης-  στις 11 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα της εορτής του πολιούχου της πόλης του Ξυλοκάστρου Αγίου Ιερομάρτυρα Βλασίου. Παράλληλα επιδόθηκε πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιου,  για την παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγ. Ιερομάρτυρος Βλασίου, την ίδια ημέρα.
Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απεδέχθη με μεγάλη χαρά τις προσκλήσεις που του επιδόθηκαν και θα τιμήσει με την παρουσία του την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την εορτή της πόλης, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Ανακήρυξή του ως επίτιμου Δημότη.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, τόσο για επίκαιρα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, όσο και θέματα υψηλής προτεραιότητας για το Δήμο, τα οποία η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον.

                                               
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος