Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, Κα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Εύλογα απάντησε η Κυβερνητική εκπρόσωπος κα. Γεροβασίλη, ιατρός και από την Άρτα ορμώμενη, για το ζεϊμπέκικο της Όλγας. «Το θέμα δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν». Πολύ εύστοχη δημόσια τοποθέτηση για μία ιδιωτική προφανώς στιγμή.
Το ζήτημα της ιδιωτικής ζωής όμως ενός δημοσίου προσώπου, ενός προσώπου που μισθοδοτείται ενίοτε πλουσιοπάροχα, από το Δημόσιο με  τους δυσβάσταχτους φόρους και τέλη που επιβάλλονται στους μη αναγνωρίσιμους πολίτες, τον απλό λαό,  δεν είναι ένα υποκειμενικό θέμα.
Όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, οφείλει να γνωρίζει ότι πέρα από τις αμοιβές του θα υπόκεινται και στη δημόσια κριτική για την ιδιωτική ζωή του. Για τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει. Αλλιώς ας κάτσει σπίτι του και να προστατευτεί από το ιδιωτικό και οικογενειακό δίκαιο. 
Αυτό το θέμα έχει αναλυθεί από την εποχή του Περικλή και της συζύγου του Ασπασίας. Έναν Περικλή που μας χάρισε και το Χρυσό Αιώνα μας εν αντιθέσει με τη σημερινή Κυβέρνηση που μας χαρίζει την αιώνια μας καταδίκη και μιζέρια. Η κα Γεροβασίλη και κάθε δημόσιο πρόσωπο σε κάθε επίπεδο οφείλει να γνωρίζει ότι κάθε ζεϊμπέκικο από αυτό της Ευδοκίας μέχρι της Όλγας αποτελεί αντικείμενο προβολής και κριτικής.
Τα χιλιάδες ευρώ που λαμβάνουν κακώς οι σημερινοί εκπρόσωποι του έθνους, βουλευτές ή βολευτές κατά τους κακοπροαίρετους, απέχουν παρασάγγας από το κατώτατο μισθό και τις αμοιβές των 300 ευρώ μηνιαίως για τους τυχερούς που έχουν  δουλειά και πολύ περισσότερο από τους χιλιάδες άνεργους νέους και παλιούς που δεν έχουν λεφτά για το δικό τους ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, την οποία εκπροσωπεί η κα Γεροβασίλη, άξιος συνεχιστής των Μνημονιακών προκατόχων της, εκτός από τα πανηγύρια και τους χορούς θα έπρεπε να επιλύσει πρώτα τα προβλήματα που η ίδια σκοπίμως δημιούργησε στη ζωή των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας και αφού τα επιλύσει μετά να το γλεντήσει δημοσίως.
Την εσκεμμένη καθυστέρηση στη σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας με την ευρωπαϊκή, την απομόνωσή μας από τη διεθνή σκηνή και τον αποκλεισμό μας στα ελληνικά σύνορα που παραδίδονται σκοπίμως σε Ευρωπαίους φύλακες. Την εσκεμμένη ενσωμάτωση χιλιάδων μεταναστών της Ασίας και ό,τι άλλο καταστρεπτικό έχει σχεδιάσει ο προϊστάμενος της Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας.
Καλοί οι χοροί λοιπόν, καλή όμως και η κριτική των δημοσίων λειτουργών των αξιών του έθνους. Εξάλλου με τα δικά μας λεφτά γλεντάτε... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr