Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα λαϊκό παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε άδοξα. Για μία υπό-δόση 1 δις ευρώ χάθηκε και αυτή η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεν έχουν τελειωμό από τον Ιανουάριο του ’15 οι εκβιασμοί Τσίπρα στους Eυρωπαίους και δεν έχουν τελειωμό οι προσωπικές του ήττες που πληρώνει ο απλός λαός. Ένας λαός όμηρος στα χέρια του κ.Τσίπρα που ηττάται και υποχωρεί συνεχώς εις βάρος της ευημερίας των Eλλήνων.
Όχι φυσικά των Eλλήνων με τα εκατομμύρια ευρώ στις ξένες τράπεζες που αντιστέκονται μάταια επί μία πενταετία με τη βοήθεια απ’ όλες τις Κυβερνήσεις για να μην αποκαλυφθούν.
Στην αρχή ήταν οι Ρώσοι, μετά οι Κινέζοι, στη συνέχεια κάποιοι BRICS μετέπειτα κάτι Ιρανοί και στο τέλος οι φιλεύσπλαχνοi Γάλλοι για να καταλήξουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ στη στοργική κα Μέρκελ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος διεθνής εξευτελισμός από αυτό που επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Έλληνες. Με τη βοήθεια του παρασιτικού μηχανισμού που γιγαντώθηκε επί δεκαετίες και καταβρόχθισε τις ελληνικές αξίες του μόχθου και του κόπου. Τελευταίο καταφύγιο της περιβόητης παράγκας οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και η εκλογή των συνεργάσιμων με τον κ.Τσίπρα ηγετών.
Ελλάδα, ένα απέραντο πλυντήριο ξεπλύματος χρήματος, με την κρατική βοήθεια και την κοινωνική στήριξη. Παράλληλη παιδεία, παράλληλη υγεία, παράλληλη οικονομία, παράλληλη πολιτική, παράλληλη ζωή. Η απλά μία ομοφυλόφιλη ζωή. Μία ζωή που ξεψυχά.
Πώς χτίστηκε όμως αυτή η ψεύτικη ζωή. Ποιος την δημιούργησε, τη συντήρησε , τη δόξασε και την έβαλε να καταστρέψει τον εαυτό της, την Ελλάδα.
595 τόνοι ηρωίνης διέρχονται ετησίως από την όμορη Τουρκία που ο κ.Τσίπρας αρνείται να σφραγίσει τα σύνορα της. 40 δισεκατομμύρια ευρώ χονδρική και 60 δισεκατομμύρια ευρώ λιανική. Το 85% της παγκοσμίου παραγωγής ναρκωτικών από Αφγανιστάν και Πακιστάν σύμφωνα με τον ΟΗΕ και τα δημοσιευμένα στοιχεία περνάει από το βαλκανικό μονοπάτι μέσω Τουρκίας προφανώς για να καταλήξει στη Δύση. Στα αλώνια και τα σαλόνια. Σε υπουργούς και αυλικούς. Λεφτά που αγοράζουν ακόμα και την ψυχή του Μητροπολίτη. Αγοράζουν το πρωτάθλημα, αγοράζουν και την ενημέρωση αγοράζουν και το αποτέλεσμα και αυτής της Κυριακής. Αγοράζουν την ψυχή κάθε Έλληνα και Τούρκου, κάθε ανθρώπου. Αγόρασαν την Ελλάδα που τώρα ξεπουλούν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα.
Το παραμύθι πρέπει να τελειώσει στην ψυχή και το μυαλό κάθε Έλληνα αν δεν θέλει να γίνει ξένος υπήκοος στη χώρα του. Αν θέλει να έχει νοσοκομεία, σχολεία, επιχείρηση, οικογένεια, ζωή.
Ούτε με την οικουμενική Τσίπρα με Μεϊμαράκη ή Τζιτζικώστα θα ζήσει η Ελλάδα το παραμύθι της ακάλυπτη ζωής. Τη διαγραφή των δανείων, την ξέφρενη ζωή των προηγούμενων δεκαετιών. Αυτή ήταν ένα σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας που δεν ευδοκίμησε και δεν πρόκειται να συμβεί. Όλοι αυτοί που μιλούσαν κάθε βράδυ με τον Εγκέφαλο το γνωρίζουν καλά. Όσα και είπε ο Άγιος ένα πράγμα δεν είπε.
Μόνο αν η Ελλάδα και οι Έλληνες απελευθερωθούν από τα δεσμά της μίζας και τους εκπροσώπους της θα ανασάνουν. Αυτό θα συμβεί έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα. Μόνο αν διαγράψουν τα χρέη μίας ντροπιαστικής ζωής θα μπορέσουν τα νέα παιδιά να ξαναφτιάξουν μία νέα ζωή. Αλλιώς συσσίτια, λιποθυμίες και αυτοκτονίες. Ξενιτιά και μιζέρια σε μία σκελετωμένη χώρα. Την χώρα του Αλέξη Τσίπρα.
Δεν υπάρχει παράλληλο πρόγραμμα στον 21ο αιώνα. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Χρυσό και πετρέλαιο. Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να μην είναι με τους νικητές αλλά με τον ηττημένο παρακρατικό μηχανισμό διακυβέρνησης της χώρας.
 
thedayaftergr.blogspot.gr