Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Δημητρόπουλος: Επικίνδυνοι λαϊκισμοί και προκλητικά γονατογραφήματα απο τους ντόπιους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης έφεραν νέα αρνητικά αποτελεσματα για την πόλη της Κορίνθου.

Με αφορμή την μεταφορά 120 περίπου μαροκινών μεταναστών στην Κόρινθο , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Κορινθίας ,κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, σε ανάρτισή του στο facebook , έκανε το εξής καυστικό σχόλιο:
"Είπαν οτι το κέντρο κράτησης στην Κορινθο θα αποτελούσε παρελθόν, μόλις ανέβαιναν στην εξουσία.
Είπαν οτι θα απέδιδαν τον χώρο στην τοπική κοινωνια και τις δημοτικές αρχές. Είπαν ανακρίβειες,ψέματα, εύκολα και μεγάλα λόγια.
Μεσα σ´ενα χρόνο το μετέτρεψαν σε ...ανοιχτού τύπου, "εγκλώβισαν" το προσωπικό κράτησης της αστυνομίας και τώρα, σα να μην συμβαίνει τίποτα, η κυβέρνηση της αριστεράς, φέρνει νέους παράνομους μετανάστες για παραμονή και φυλαξη.

Πριν απο λίγους μήνες, να θυμίσω, άφησαν τους ήδη υπάρχοντες παράνομους μετανάστες ελεύθερους, να περιπατούν στα χωριά και τις πόλεις μας, χωρις να αντιδράσει κανείς τους.
Επικίνδυνοι λαϊκισμοί και προκλητικά γονατογραφήματα απο τους ντόπιους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης έφεραν νέα αρνητικά αποτελεσματα για την πόλη της Κορίνθου.
Οι πόλεις μας, ο νόμος μας δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Δεν θα περάσουν οι κρυφοί σχεδιασμοί τους.
Το λάθος των προηγούμενων κυβερνήσεων για τον τόπο μας ήρθαν και το "μονιμοποίησαν" με νέους όρους, αριστερούς. Ξέχασαν όσα υποσχέθηκαν για να καταλάβουν την εξουσία. Ότι έσπυραν θα το θερίσουν.
Αλλωστε τα video των δηλώσεων τους υπάρχουν στο διαδίκτυο για να θυμίζουν την πολιτικη υποκρισία δηλώσεων και πράξεων από ντόπιους μαθητευόμενους μάγους.
ΥΣ. Αυτούς έφεραν : http://www.dimokratianews.gr/…/agries-symplokes-sto-tae-kvo…"