Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Απόλυτος ο Αστέρας πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, πρόκριση και για την Καλλονή με ανατροπ΄η

Απόλυτος ο Αστέρας, πρόκριση με ανατροπή η Καλλονή!
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, έκανε το 3Χ3 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ του Φούντα στο 35’ κι άφησαν στην τελευταία θέση του ομίλου τους Σερραίους.
 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69’ Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ, Πόποβιτς (80’ Τσομαχασβίλι), Αγγελούδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46’ Χαμντανί), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46’ Τσοκάνης), Φούντας (79’ Ζησόπουλος), Σκούρτης.

 Την ομάδα της Τρίπολης ακολούθησε ως δεύτερη η Καλλονή που νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Κισσαμικό στην έδρα του στο άλλο ματς του ομίλου .

 η Καλλονή φλέρταρε έντονα με τον αποκλεισμό καθώς στο 35' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και κράτησαν αυτό το προβάδισμα ως το 66'. Από λάθος του Ευαγγελιδάκη, ο Ποσίνκοβιτς, με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τα δεδομένα. Στο 66' ο Μάρκοβιτς ισοφάρισε (1-1) από κοντά ισοφάρισε για την ομάδα της Λέσβου, ενώ στο 91' είχαμε το 2-1 για την Καλλονή. Σκόρερ ο Μανούσος με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καλτσάς από τον Τσικουδάκη.
Ετσι η Καλλονή έγινε η 2η ομάδα του ομίλου που εξασφαλίζει την πρόκριση, καθώς έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68' Μάντζης), Σμίλτος (85' Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78' Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52' Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς (89' Μπουρούς), Μπαργκάν (55' Χιντασέλι).

8ος ΟΜΙΛΟΣ
3η αγωνιστική
Κισσαμικός-Καλλονή 1-2
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αστέρας Τρίπολης   8-1 9
2. Καλλονή                  4-6 6
-----------------------------------------------
3. Πανσερραϊκός         1-3 1
4. Κισσαμικός             2-5 1

 Στους άλλους αγώνες
Ο Πανιώνιος επίσης προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού έκανε επίσης το 3Χ3 με διπλό (1-2) στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, ο οποίος όμως προκρίθηκε (χάρη στη διαφορά τερμάτων) παρά την ήττα του και την ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού.

Στον 6ο όμιλο η Βέροια πέρασε με 1-0 από τη Λαμία και προκρίθηκε μαζί με τον Ατρόμητο που νίκησε στο Ελ Πάσο με 4-2 την Καλλιθέα.