Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ 153 ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Κανείς δεν μπορεί να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη της εθνικής κατάντιας μας στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ του κ.Τσίπρα, που ένα χρόνο τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει το ξερίζωμα του εθνικού παρακράτους και την εθνική σωτηρία.
Κανείς δεν μπορεί να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη της εθνικής κατάντιας μας στις Κυβερνήσεις Παπανδρέου – Σαμαρά, που έφεραν ξενόφερτα Μνημόνια για να κρατήσουν ερμητικά κλειστή τη λίστα Λαγκάρντ και να εμποδίσουν το ξερίζωμα του εθνικού παρακράτους και την εθνική σωτηρία.
Κανείς δεν μπορεί να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη της εθνικής κατάντιας μας στις Κυβερνήσεις Σημίτη – Κώστα Καραμανλή, που διέλυσαν δημόσια ταμεία, χρηματιστήριο αξιών και αποθεματικά συνταξιούχων για να εμποδίσουν το ξερίζωμα του εθνικού παρακράτους και την εθνική σωτηρία.
Κανείς δεν μπορεί να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη της εθνικής κατάντιας μας στον Ανδρέα Παπανδρέου που ως άλλος λήσταρχος δίδαξε τη λαφυραγωγία της Ελλάδας και έκτισε το εθνικό παρακράτος.
Οι 153 όμως Συριζαίοι και Ανελίστες βουλευτές υπογράφουν με την ψήφο τους το 2015 την αιώνια καταδίκη όσης Ελλάδας απομείνει σε αποικία Γερμανών και γειτόνων φίλων τους.
Γερμανικά αεροδρόμια, ιδιωτική ασφάλεια, γερμανικά ξενοδοχεία, ευρωπαϊκή φύλαξη συνόρων μετά της ντόπιας ξεφτίζουσας ολιγαρχίας και παρηκμασμένης ελίτ και κάποιοι ιθαγενείς για σερβιτόροι, ταβερνιάρηδες και αχθοφόροι. Οι Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας πολύ μακριά από τα ελληνικά νησιά.
Αυτή είναι η ελπίδα ΣΥΡΙΖΑ και ο πατριωτισμός ΑΝΕΛ που ψηφίζουν οι 153 για να μην ανοίξουν και αυτοί με τη σειρά τους τη λίστα Λαγκάρντ και να εμποδίσουν το ξερίζωμα του εθνικού παρακράτους και την εθνική σωτηρία.
Ποιος να φανταστεί τον ιστορικό του μέλλοντος μία γενιά μετά όταν θα περιγράφει τους «γερμανοτσολιάδες» του Δεκέμβρη 2015. Τους Έλληνες βουλευτές των χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που σίγησαν στο εθνικό ξεπούλημα ηγούμενοι ενός ρακένδυτου στην ψυχή λαού.
Ενός λαού που ο μισός δεν ψήφισε αηδιασμένος και μία παρασιτική μειοψηφία έμεινε να συνεχίζει να λυμαίνεται την εξουσία καταστρέφοντας την Ελλάδα.
Χωρίς εθνική στρατηγική, χωρίς εθνικό σχέδιο, χωρίς σχέδιο μεταναστών και με μόνη έννοια την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, οι 153 θα μείνουν στην ιστορία ως οι τελευταίοι δράστες ενός εθνικού εγκλήματος, ενός τέλειου σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας που στόχευσε έντεχνα στη γλώσσα, την ιστορία, τη θρησκεία και τις δομές της ελληνικής κοινωνίας.
Ένα σχέδιο που ανέλαβε ο "Αριστοφάνης" της εποχής μας να διαλαλήσει μέσα από τη σάτιρά του, σηματοδοτώντας το τέλος της νεώτερης Ελλάδας όπως ο προκάτοχός του το αντίστοιχο της αρχαίας. 
Αρωγοί δέσμια μέσα ενημέρωσης, παθιασμένοι πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, μαζί με λαδέμπορους επιχειρηματίες. Όλοι υποταγμένοι στον ίδιο σκοτεινό εγκέφαλο, για ένα κοκαλάκι γλείψιμο, για λίγα βραχιόλια ιθαγενών.
Να μας ζήσουν και οι 153, να μας ψοφήσουν την Ελλάδα…
 
thedayaftergr.blogspot.gr