Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο Μπουτάρης... με φουστανέλα ! Δείτε φωτογραφία!

ΦΩΤΟ από το thestival.gr
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος απεικονίζεται να φορά μια φουστανέλα και την οποία δημοσίευεσε σήμερα ο γιος του, Στέλιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο, μάλλον ταιριάζει... γάντι με τις χθεσινές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα της γραβάτας την οποία φόρεσε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ''Βηματοδότη'', ο κ. Μπουτάρης ανέφερε: ''Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω'' είπε αρχικά και συνέχισε: ''Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση. Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ'';''.
Πηγή: thestival