Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η μεγάλη Προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ με τα Capital Controls, τους Δημοσίους Υπαλλήλους και τους Συνταξιούχους


tsipras-varoufakis-eytyxiaΤο Φετίχ, η μεγάλη πελατεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Δημόσιο. Οτιδήποτε κινείται γύρω από το τέρας ΔΗΜΟΣΙΟ, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αγγίζεται!

Για το ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο που τσουβαλιάζει συμβασιούχους, δεν αγγίζεται!

Για το ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο που επαναπροσλαμβάνει πρώην υπαλλήλους (επίορκους) με πλαστά πτυχία και δικαιολογητικά, δεν αγγίζεται!

Για το ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο πρέπει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του MONO σε μισθούς υπαλλήλων του και συντάξεις και ΟΧΙ σε προμηθευτές, ΟΧΙ σε τρέχουσες έκτακτες και πάγιες ανάγκες του κράτους, όπως φυσικές καταστροφές σε αγρότες κ.α. Οι προμηθευτές και οι οικογένειές τους και όλα τα άλλα.... απλά να ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

Έχοντας ως δείγμα γραφής τα παραπάνω και μετά από 7 μήνες Λεβέντικής διαπραγμάτευσης, ξεγυμνώνουμε την μεγάλη Προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καμία στιγμή της κυβερνητικής του θητείας δεν ενδιαφέρθηκε για την Ελλάδα, ούτε για τα πραγματικά της προβλήματα, ούτε για την ανεργία που είναι ΜΟΝΟ του Ιδιωτικού Τομέα, ούτε για τις λεγόμενες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που κυρίως έχουν προκύψει από την ΑΝΕΡΓΙΑ MONO του Ιδιωτικού Τομέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για το Δημόσιο ΤΕΡΑΣ, που έχει ως Κάστρο ψηφοφόρων. Εκεί που ο άρρωστος συνδικαλισμός έχει πείσει πως αυτή η κοινωνία της ελεύθερης αγοράς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δουλεύει και να παράγει φόρους για συντηρεί το Δημόσιο ΤΕΡΑΣ!

Οι μόνοι που την ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ από τη Λεβέντικη Διαπραγμάτευση είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες. Δεν είναι τυχαία η υστέρηση εσόδων, δεν είναι τυχαίο το ρεκόρ ανεργίας, δεν είναι τυχαία η νέα μεγάλη ύφεση!

Αυτοί που δεν κατάλαβαν τίποτα από τα τραγικά πειράματα της παρέας Τσίπρα-Βαρουφάκη-Λαφαζάνη είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.

Επιπλέον η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, τους έπεισε πως ακόμη και όταν οι κακοί ξένοι κλείνουν τις Τράπεζες, οι αριστεροί Εργατοπατέρες καταφέρνουν να τους εξασφαλίζουν 40-50 ευρώ την ημέρα για την επιβίωσή τους, που συγκριτικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες (που δεν είχαν να εισπράξουν από πουθενά), θεωρείται μία χλιδάτη διαβίωση..

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έρχεται να ζητήσει εκ νέου την ψήφο, έχοντας ως δεδομένο πως θα παλεύει για το ΔΗΜΟΣΙΟ και μόνο!

Για το ΣΥΡΙΖΑ και με Κλειστές Τράπεζες που το ίδιο προκαλεί αγνοώντας το διεθνές περιβάλλον, οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι, πάντα θα πληρώνονται. Είναι οι μόνο που θα πληρώνονται! Θα παίρνουν 20-30 ευρώ την ημέρα αλλά θα τα παίρνουν σε αντίθεση με όλους τους κατεστραμμένους της ελεύθερης αγοράς, σε αντίθεση με τους ανέργους που δεν θα παίρνουν από πουθενά τίποτα!

Για το ΣΥΡΙΖΑ οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι είναι οι ιερές Κατσαρίδες ψηφοφόροι που θα επιζούν ακόμη και σε πυρηνική καταστροφή! Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, που όμως έχει ένα αγκάθι... χωρίς τους φόρους της ελεύθερης αγοράς, χωρίς Μνημόνιο... οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι κάποια στιγμή θα βρεθούν και αυτοί στην ίδια μοίρα με τους 1.5 εκατομμύριο ανέργους του Ιδιωτικού Τομέα...

Στις επόμενες εκλογές που θα φέρει ο αποδεκατισμένος ΣΥΡΙΖΑ, τα παραμύθια θα τελειώσουν και για τους Δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους, γιατί απλά η «αγελάδα» θα έχει στραγγίξει και η μαθηματικά η «κατσαρίδα» θα πεθάνει!
Υ.Γ.
Παράλειψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως ενδιαφέρεται για κάποιες εταιρίες, όπως του κυρ Αλέκου Φλαμπουράρη, του γραφικού παππού της αριστεράς... που 10 χρόνια και βάλε .. τσιμπάει εργάκια πολλών εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο...

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com