Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Λυκοποριά η άνοδος είναι αυτοσκοπός για τον ΑΟΛ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxIJMSRfvMKVXNBJvPg1ioXyKrPX30r5aKAgp-qsBc4T8VEsclpZ0vRrg-TRpNrCwJ7qk1TiYAdfoBE-j0dDjeedXPpt6JumXO0KwXkwoBOVUAgs92TlPNYlukIPWfo205WPINM4d_xFc/s1600/DSC_0993-i.jpg 
Την περασμένη περίοδο, ειδικά στο β’ γύρο, η Λυκοποριά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Β2 κατηγορία Κορινθίας και μπορούμε να σημειωσούμε ότι έκανε και πορεία πρωταθλητισμού.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Δυτικής Κορινθίας ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι και φέτος δε θα έλεγαν όχι σε κάτι καλύτερο, χωρίς φυσικά να θεωρούν ότι η άνοδος είναι αυτοσκοπός για το σύλλογο.
Ο Α. Ο. Λυκοποριάς ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού όπου αποκτήθηκαν οι Άγγελος Μερκούρης, Θάνος Καλυτέρης και Νίκος Καλυτέρης από τον Αστέρα Δερβενίου, όπως και οι Νίκος Νικολακόπουλος (Πανευρωστινιακός) και Γιάννης Σιετής (Πανκαμαριακός), ενώ συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Κώστας Τοτόνης, που αρχικά είχε μείνει ελεύθερος. Ενώ επέστρεψε και ο Τέλης Παπαμεντζελόπουλος από τον ΑΟ Ζευγολατιού .
Τέλος, στο πρώτο φιλικό για τη φετινή περίοδο, η Λυκοποριά επιβλήθηκε 5 - 4 των Ταρσινών ’97, δείχνοντας καλά στοιχεία και ικανοποιώντας τον προπονητής της, Δημήτρη Λύρα.