Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το πανηγύρι... τρόμος στα Τριπόταμα! Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονης

ksilo 

Μια σοβαρή υπόθεση στα Τριπόταμα εξετάζουν οι Αρχές στην Ηλεία, μετά τον εντοπισμό σοβαρά τραυματισμένης από ξυλοδαρμό 62χρονης γυναίκας από τον Αστρά της Λαμπείας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος μαζί με το διοικητή της Υ.Α. Πύργου Κώστα Δίπλα και τους συνεργάτες τους, βρέθηκαν από το πρωί στην περιοχή για να ερευνήσουν τι έχει συμβεί και ήδη έχει συλληφθεί ένας 43χρονος από το Περδικονέρι Αρκαδίας, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ilialive.gr η 62χρονη από τον Αστρά βρισκόταν με την παρέα στο πανηγύρι που διεξάγεται χθες και σήμερα στα Τριπόταμα, στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας.
Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε στο χώρο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της με σκοπό να το φέρει πιο κοντά στην παρέα της που περίμενε για να φύγουν. Τότε εκτιμάται πως δέχθηκε την επίθεση του φερόμενου δράστη.
Προφανώς με σκοπό την σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, ο 43χρονος φέρεται να χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι, τη γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος. Ο φερόμενος δράστης που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τότε εγκατέλειψε το θύμα του και απομακρύνθηκε μέσα στο σκοτάδι.

Τα μέλη της παρέας της 62χρονης, βλέποντας να περνά η ώρα και να καθυστερεί να επιστρέψει η φίλη τους, κινήθηκαν προς το σημείο και την βρήκαν αιμόφυρτη στο δρόμο. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο, που τελικά μετέφερε την γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες παρά τα βαριά τραύματα που φέρει από την επίθεση δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, πήγαν στην περιοχή και μετά από έρευνα που έκαναν το πρωί, εντόπισαν τον 43χρονο φερόμενο ως δράστη, που συνελήφθη.
 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 62χρονη δεν είχε βιαστεί απο το δράστη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη. Άλλωστε και ο ίδιος παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν κατέθετε, αρνήθηκε πεισματικά κάτι τέτοιο.

Οι Αρχές όμως επιβεβαίωσαν πως ήταν αυτός ο δράστης της επίθεσης στην άτυχη γυναίκα, καθώς βρέθηκαν ίχνη αίματος στα ρούχα του, και ένα κουμπί στον τόπο της επίθεσης που ήταν ίδιο με αυτά της μπλούζας που φορούσε και εξ αυτών έλλειπε ένα.