Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Θεόσταλτη» νίκη για Παννεμεατικό… (VIDEO) - O Πανκαμαριακός έχει παράπονα από την διαιτησία

«Θεόσταλτη» νίκη για Παννεμεατικό… (VIDEO)
Φαίνεται πως ήταν… θέλημα Θεού, για να φύγει νικήτρια η ομάδα του Παννεμεαετικού, στην αναμέτρηση με τον Πανκαμαριακό, όπου τα «λιοντάρια», μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση, επικράτησαν 2-0 των αντιπάλων τους, που έχουν παράπονα από τον διαιτητή Λάσκο και τους βοηθούς του.
Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο των κινήσεων, οι παίκτες του Καμαρίου κρατούσαν σωστά μπάλα και έχοντας τους Μπολοβίνο και Τζούνιορ σε πολύ καλή μέρα, δεν άφησαν τη Νεμέα να κάνει το παιχνίδι της. Δεν υπήρξαν φάσεις πολλές, αλλά την σημαντικότερη την έχασε ο Πανκαμαριακός, όταν το πλασέ του Τζούνιορ από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 59’, αλλά ο Κεμαλάι «απογειώθηκε» και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πέδρο.
Η Νεμέα είχε μια κεφαλιά του Σγούρου που μπλόκαρε ο Σιετής, ενώ στο 70’ αρχικά ο Σαϊσανάς Π., δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην επαναφορά, σούταρε άουτ.
Τελικά φτάσαμε στο 74’, όπου μετά από πάσα του Ραπουσάι, ο Μπασιώτης απέναντι από τον Σιετή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.
Στη συνέχεια και πάλι το Καμάρι είχε τον έλεγχο του ματς και είχε καλές στιγμές με τον Σιώζο να ισοφαρίσει, αλλά ο Κεμαλάι, ήταν πάντα στη σωστή θέση.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παπουτσής, μετά από πάσα του Αθανασόπουλου, με τη φάση όμως να ξεκινά από τον Μπασιώτη να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.
Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ του, στην οικογένεια του Γιώργου Μπεξή, ενώ αγωνίστηκε και φορώντας μάλιστα και την φανέλα του αγαπημένου του φίλου.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ραχανιώτη με 2η κίτρινη (υπερβολική απόφαση).
Από τον Παννεμεατικό καλύτεροι οι Ραπουσάι, Κεμαλάι, Παλυβός, ενώ από πλευράς Πανκαμαριακού, που αδικείται από το αποτέλεσμα, βοήθησαν πολύ οι Τζούνιορ, Μπολοβίνος, Σιετής.



ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός, Τζίνης, Σαϊσανάς Π., Ραπουσάι (85’ Αθανασοπουλος), Σαϊσανάς Ν. (71’ Κωστούρος), Μπασιώτης, Παπουτσής

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Ραχανιώτης, Σκούρας, Καραβάς, Πέδρο, Τουμπανάκης (76’ Βαγιού), Μπολοβίνος, Τσιπάς (75’ Σιώζος), Τζούνιορ, Τσάκας

apopsi24.gr