Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Football League: Αν έχεις Κώτσιο διάβαινε... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Στην κορυφή παρέμεινε  ο Φωκικός του Κριστόφ Βαζέχα, που απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στον Βόλο.
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Καλλονή, που με ισάριθμα γκολ του Ηλία Κώτσιου και παίζοντας με 10 παίκτες από το 55' λόγω αποβολής του Σιλιγαρδάκη νίκησε με 2-0 την Παναχαϊκή, που έμεινε κι αυτή με 10 στο 77' λόγω αποβολής του Ολίσε.
Ο Κώτσιος άνοιξε το σκορ στο 64' με κεφαλιά και στο 81' με σουτ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των νησιωτών που έπιασαν στην κορυφή τον Φωκικό! Στο 24' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκονζάλες.
ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάσης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (76' Γκόβας), Γκονζάλες (50' Μανουσάκης), Λεοζίνιο (57' Γάλας), Καζάκης.
Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Καραμανλής, Ντίνας, Ουρτάδο (75' Βασιλαντωνόπουλος), Μπρέσκα (63' Γκούρτσας), Μαπούκου (70' Σολάκης).

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Καβάλα επί του Εθνικού Γαζώρου, με το αυτογκόλ του Μουσικάκη από το 3ο μόλις λεπτό επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Σεφτέ στις νίκες έκανε κι ο Ηρακλής, αν και τα χρειάστηκε. Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-1 του Θρασύβουλου χάρη στο γκολ του Ισαάκ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης! Η ομάδα της Φυλής είχε προηγηθεί με τον Πλαβούκο στο 11' και ο «γηραιός» ισοφάρισε στο 54' με το φάουλ του Κριβοκάπιτς.
Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός στο β' μέρος του αγώνα με τον Βύζαντα. Οι Ακαρνάνες με τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και την πανηγύρισαν έξαλλα.
Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Κουτσοσπύρος, στο 66' ο Πασάς έκανε το 2-0 κι ο Ακουάρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα έξι λεπτά πριν το φινάλε.
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Σφακιανάκης, Δάρλας (53' Γκόλιας), Κούσας, Πασάς, Φαβάλι, Κουτσοσπύρος, Γιάνεφ (53' Καμαρά, 75' λ.τ Μητρόπουλος).
Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πουρής, Πιτσάκος, Γρομητσάρης, Κοκόλης, Βελέτης, Ταμπάκης, Σιώκος, Ρεκλείτης, Μανδύλης, Ντιαλό, Θ. Βλάχος.
Αναγέννηση και Καλλιθέα ήταν ισόπαλες ως το 73' έχοντας σκοράρει αμφότερες από την άσπρη βούλα, όμως η ομάδα της Επανωμής πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 χάρη στο γκολ του Σικαλόπουλου.
Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος (46' Φωτιάς), Δραγανίδης, Μωυσίδης, Κουλίδης, Μπαλασάς (66 Αναστασίου), Ογκουνσότο, Ταχμαζίδης (59' Σικαλόπουλος).
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Ντα Σίλβα (30' Κατσικογιάννης), Χριστοφιλέας, Πίκολο, Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης, Αρβανίτης, Ντακόλ (67' Μαρουκάκης), Φαρινόλα (61' Πλάτανος).
Στα Γιαννιτσά η τοπική Αναγέννηση νίκησε με 2-0 τη Λάρισα με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και μπήκε σφήνα στην πρώτη τριάδα. Τα γκολ ήρθαν στο 74' από τον Ιορδανίδη που ευστόχησε σε πέναλτι κι από τον Φελίπε στις καθυστερήσεις.
Πρώτη νίκη και για τον Πιερικό στο πρωτάθλημα, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 της Νίκης Βόλου στην Κατερίνη. Το σκορ άνοιξε ο Ντάνι στο 27', ενώ τη νίκη «κλείδωσε» ο Καθάριος τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο 6/10
Ηρακλής Ψαχνών – Εργοτέλης 0-1

Κυριακή 7/10
Αναγ. Επανομής – Καλλιθέα 2-1
Αναγ. Γιαννιτσών – Λάρισα 2-0
Πιερικός – Νίκη Βόλου 2-0
Ολυμπιακός Β. – Φωκικός 0-0
Ηρακλής – Θρασύβουλος 2-1
Παναιτωλικός – Βύζας Μεγάρων 3-0
Καλλονή – Παναχαϊκή 2-0
Εθνικός Γαζώρου – Καβάλα 0-1

Δευτέρα 8/10
Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός 17:00
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης