Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αίγιο: Υπό παραίτηση όλα τα μέλη της Τ.Ο. της Ν.Δ.


 Την ομαδική παραίτησή τους στη διάθεση του κόμματος, έχουν υποβάλει εδώ και λίγες εβδομάδες τα μέλη της ενδεκαμελούς Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγίου της Ν.Δ., όπως αποκαλύπτει σήμερα το filodimos.gr, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που εδώ και καιρό έχουν διαρρεύσει και καταδεικνύουν σοβαρό πρόβλημα στην παρουσία του πρώτου σε εκλογιμότητα κόμματος μέσα στην τοπική κοινωνία.
Οι λόγοι είναι κύρια οικονομικοί, καθώς πλέον ουδείς από τα μέλη δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των εξόδων της λειτουργίας του γραφείου του κόμματος στο Αίγιο. “Δεν μπορούμε να πληρώνουμε άλλο από την τσέπη μας και το κόμμα να μη βοηθάει ούτε στο ελάχιστο” τονίζει μέλος της Τ.Ο. Αιγίου. Σημειωτέον πως από τα 11 μέλη, τα ενεργά φαίνεται πως δεν ξεπερνούν τα 6-7 και βεβαίως χρήματα δεν περισσεύουν για να στηρίξουν τις όποιες δράσεις σε τοπικό επίπεδο.
Δεν είναι όμως αυτός ο μοναδικός λόγος. “Πλέον δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε ευχαριστημένοι από την πολιτική που ακολουθείται από την τρικομματική κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και η Ν.Δ.” τονίζει μιλώντας στο filodimos.gr ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, συμπληρώνοντας: “Τις επόμενες μέρες αναμένεται στο Αίγιο επίσκεψη ειδικού κλιμακίου από τη Ν.Δ., που θα συζητήσει μαζί μας την περίπτωση να βρεθούν λύσεις. Αν δεν καταφέρουμε να τις βρούμε, φοβάμαι πως η ρήξη θα είναι οριστική”.
Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή η ομαδική παραίτηση δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή από το κόμμα.

patrastimes.gr