Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αναγέννηση στην κορυφή

Πήρε το ντέρμπι η Αναγέννηση
Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε η Αναγέννηση Κιάτου, μένοντας μόνη στην κορυφή, καθώς οποία επιβλήθηκε με 2-3 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δουβή στο 25’ για να φέρουν το ματς στα ίσια οι παίκτες της Αναγέννησης στο 30’ με κεφαλιά του Κέζα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με κεφαλιά του Θανάσι, δίνοντας «άγρια» ομορφιά στο ματς.
Η ομάδα του Διμηνιού, αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, πέτυχε το 2-2 με φάουλ του Ζακούρα και ολέθριο σφάλμα του Πέτραινα, μέσα σε αποθέωση και έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Σταυρόπουλος στο 75’ μετά από πάσα του Δουδούμη, δίνοντας έτσι μια τεράστια νίκη στην ομάδα του, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Η Θύελλα, αγωνίστηκε από το 71’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Δουβή, με 2η κίτρινη.
Οι γηπεδούχοι ατύχησαν να έχουν σε κακή μέρα αρκετά από τα ατού τους και φυσιολογικά έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κυρίτσης, Μιχάσι (75’ Μόσχος), Μαζαράκης, Θεοδωρόπουλος, Δουβής, Παπαϊσιδώρου (86’ Παπαδάκης), Μιχόπουλος (55’ Πράττος), Λέντερης, Ζακούρας, Πρίφτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ: Πέτραινας, Τάλιο, Κόρρο, Πουγκάς, Κέζας, Ρήγας, Γκιούλης (46’ Παγώνης), Μπίζιος, Σταυρόπουλος, Θανάσι (78’ Σκορδας), Στεφανιδέλης (46’ Δουδούμης)

apopsi​24.gr