Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σε ηλικία 54 ετών πέθανε η μητέρα του αθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη!- Κατέπεσε μετά την είδηση για το ντόπινγκ

«Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή του ύψους Δημήτρη Χονδροκούκη, Νίκη, σε ηλικία 54 ετών. Η μητέρα του, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής,  είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και οι προηγούμενοι μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι για την οικογένεια, ειδικά μετά την είδηση πως ο νεαρός άλτης του ύψους είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο απαγορευμένων ουσιών.
Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του αθλητή θα δοθεί την Τετάρτη στις 3 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΣΕΓΑΣ:
"Σήμερα το πρωί σε ηλικία 54 ετών "έφυγε" από κοντά μας η Ανδρονίκη Ευθυμίου-Χονδροκούκη, υποκύπτοντας στο βαρύ εγκεφαλικό που είχε υποστεί και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η εκλιπούσα, καθηγήτρια φυσικής Αγωγής, καταγόταν από την Κερύνεια της Κύπρου και υπήρξε αθλήτρια των 800 και 1.500μ  στον ΓΣ Πράξανδρος. Σύζυγος του προπονητή και παλιού αθλητή στο άλμα σε ύψος Κυριάκου Χονδροκούκη απέκτησαν έναν γιό, τον πρωταθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη και μια κόρη, την Χριστίνα που είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας.  Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας (από Βουλιαγμένης) ενώ η ταφή της θα γίνει στο νεκροταφείο της Γλυφάδας".