Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σοκ στο Αίγιο: Νεκρός 33χρονος- Δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών

Μια τραγική  υπόθεση ταλανίζει τις τελευταίες ώρες την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου, καθώς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως δύο αστυνομικοί του Τμήματος αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών σε 33χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν και μέχρι τις 4 σήμερα το απόγευμα, οπότε και κατέληξε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νεαρός που κατοικούσε σε συνοικία του Αιγίου, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κι έτσι μέλη της οικογενείας του ζήτησαν την παρέμβαση του αρμοδίου Εισαγγελέα, ώστε ο συγγενής τους να οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ για νοσηλεία.
Πράγματι, το απόγευμα της Δευτέρας κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, με τους δύο αστυνομικούς να επισκέπτονται το σπίτι παρουσία των γονέων του 33χρονου, όμως κάτω από συνθήκες που ελέγχονται από τη σχετική προανάκριση, το παλικάρι, αφού αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς και πάλεψε, τελικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε κώμα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπέστη καρδιακή ανακοπή αλλά ευτυχώς οι γιατροί τον συνέφεραν έγκαιρα. Τελικά, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 4 σήμερα το απόγευμα.
Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι δύο αδελφές του 33χρονου έχουν ήδη προσέλθει στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά των δύο αστυνομικών που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και παράλληλα σχηματίζεται και η σχετική δικογραφία που θα αποσταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Φως για τα αίτια της επιδείνωσης της υγείας του νεαρού θα δώσει, βεβαίως, η ιατροδικαστική εξέταση.

thebest.gr