Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Υπέκυψε στις "ροπαλιές" των Λεχαιωτών ο Αστέρας , στο Δερβένι

Σ’ έναν εξαιρετικό αγώνα στο γήπεδο Δερβενίου, ο αποδεκατισμένος Αστέρας υπέκυψε με σκορ 1 – 3 στον Ηρακλή Λεχαίου. Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε μετά το 60’, την καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών του και ανέτρεψε το 1 – 0, με το οποίο ηττάτο μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ο Αστέρας μέχρι το 60’ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο (έλειπαν λόγω τραυματισμών τρεις βασικοί του παίκτες) του στοίχησε, καθότι δεν άντεξε στο γρήγορο ρυθμό του αγώνα και εμφάνισε χτυπητά σημάδια κούρασης.
Στο σκορ προηγείθηκε ο Αστέρας  με τέρμα στο 51’ που δημιούργησε ο Δάνης, όταν έβγαλε τον Κουτρούλη μόνο του με κενό τέρμα, αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την λανθασμένη εκτίμηση της φάσης από τον Καζή. Από εκεί και μετά ο Ηρακλής ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων.  Στο 63’ ο Κολιμάδης έβγαλε την μπάλα φθάνοντας στη ρίζα της κάθετης δοκού μετά από σουτ-φάουλ του Καρσιώτη , αλλά στο 67΄ δεν μπόρεσε να σταματήσει το σουτ στην κίνηση του ίδιου μέσα από την περιοχή , μετά από πάσα λόμπα του Αλ. Παινέση και επείλθε η ισοφάριση.
Στο 78’ και ενώ ο Αστέρας αγωνιζόταν προς στιγμή με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Στεφανάκου, ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το κενό χώρο που δημιουργήθηκε δεξιά στην άμυνα του Αστέρα και Μεμίκο με χαμηλή μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Καρσιώτη, τον οποίο ο Κολιμάδης σταμάτησε προσωρινά, αλλά ο προωθημένος Κουρούμπαλης πέτυχε από κοντά το 1 – 2 στη σύγχυση που επακολούθησε. Ο Αστέρας δεν είχε δυνάμεις να αντιδράσει και στο 91’ ο νεαρός Καλύβας με σουτ από πλάγια δεξιά πέτυχε το 1 – 3.
Συμπερασματικά ο Αστέρας ηττήθηκε δίκαια από τον Ηρακλή, γιατί δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά του, μιας και έλειψαν από τους περισσότερους παίκτες του οι δυνάμεις στο τελευταίο ημίωρο. 
Ο διαιτητής κ. Ψυχογιός, δεν έκανε σοβαρά λάθη. Σωστές ήταν κατά κανόνα και οι υποδείξεις των βοηθών του κ.κ. Γκουρβέλου και Φούκη. Γενικά ήταν μια αρκετά καλή διαιτησία, ασορτί με τον αρκετά καλό αγώνα που παρακολούθησαν στο Δερβένι και πάλι αρκετοί φίλαθλοι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολιμάδης, Στεφανάκος (79' λ.τρ. Μασούρης), Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Φωλιάς, Νιάνγκ, Δημόπουλος, Πεθαίνος, Κουτρούλης, Δάνης, Γερμάνοφ.