Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Εύκολο απόγευμα για την Κόρινθο, Ο Παναιγιάλειος θα παίξει κανονικά με τον Αστέρα Αμαλιάδας

Η πρωτοπόρος Κόρινθος αναμένεται να έχει εύκολο έργο και να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ασπρόπυργο που παρατάσσεται όπως είναι γνωστό με μια νεανική ομάδα. Στον αυριανό  αγώνα ο Πρόεδρος της Κορινθου Πάνος Μπεθάνης και το Δ.Σ. αποφάσισαν η γενική είσοδος να είναι 5 € και ταυτόχρονα να δίνεται μια πρόσκληση για δωρεάν είσοδο για το μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΘΗΒΑ που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου στις 18/12/2011 ώρα 15:00. Η είσοδος για τα παιδιά και τις γυναίκες θα είναι δωρεάν.
Το ποσό των 4.130 ευρώ στον Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο αναγκάστηκε να πληρώσει η Κόρινθος για να μην μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με τη συμμετοχή της στη Δ’ Εθνική.
Από εκεί και πέρα, η Ένωση Ερμιονίδας στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής φιλοξενεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο Αργος ανάμεσα στον Παναργειακό και τη Θήβα. Στη Χαλκίδα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ένωση ΑΣΑ ενώ η Δάφνη θα παραταχθεί κανονικά στο παιχνίδι με τα Λουκίσια, με τη διοίκηση και τους παίκτες να περιμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων από τη δημοτική αρχή. Στη Μάνδρα, ο δυνατός και φιλόδοξος Μανδραϊκός περιμένει τον Πόρο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ στη Κύμη ο τοπικός ΑΟ αντιμετωπίζει τον Πανναυπλιακό που την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο

Η 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο:

Παναργειακός-Θήβα
Χαλκίδα-Ενωση Ασπρα Σπίτια
Δάφνη Ερυθρών-Λουκίσια
Κόρινθος-Ασπρόπυργος
ΑΕ Ερμιονίδας-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Μανδραϊκός-Πόρος
ΑΟ Κύμης-Πανναυπλιακός


Εντός έδρας παίζουν οι πρωτοπόροι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναιγιάλειος η μοναδική ομάδα με τέσσερα στα τέσσερα, υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Αμαλιάδας ενώ ο ΠΦΟ Πανόπουλου φιλοξενεί τις Βρασιές. Σε ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναιγιάλειος, αναφορικά με τον κίνδυνο αναβολής της αναμέτρησης με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι η διοίκηση έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τακτοποιήσει η ομάδα τα χρέη προς παλιούς παίκτες.
Από εκεί και πέρα στην Κάτω Αχαγιά έχουμε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τη Θύελλα Πατρών ενώ στο Γύθειο αναμένεται ενδιαφέρον ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και του Διαγόρα Βραχνέικων. Στα Φιλιατρά η Εράνη αντιμετωπίζει τον ΑΟ Εικοσιμίας ενώ το Τσιλιβή θέλει τη νίκη με αντίπαλο τον ισχυρό Ατρόμητο Λάππα. Θυμίζουμε πως ο Τριταιϊκός αποσύρθηκε και ο Πάμισος παίρνει στα χαρτιά τον αγώνα.

Η 5η αγωνιστική στον 6ο όμιλο:

Αχαϊκή-Θύελλα Πατρών
Εράνη Φιλιατρών-Εικοσιμία
Πάμισος-Τριταιικός
Τσιλιβή-Ατρόμητος Λάππα
Ολυμπιακός Γυθείου-Διαγόρας Βραχνέικων
Παναιγιάλειος-Αστέρας Αμαλιάδας
ΠΦΟ Πανόπουλου-Βρασιές