Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Κόρινθος για προετοιμασία στη Πορταριά του Βόλου.


Και επίσημα παίκτης της Κορίνθου είναι από την Δευτέρα, ο Νίκος Ντόμας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Πελοποννήσου. Εν συνεχεία έδωσε το παρών και στη πρώτη προπόνηση μαζί με τα άλλα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αρχοντάκη, Αράπογλου, Τζιμάνη, Μαρούδα, Μαλαχάτση και Δούκα.
Το πρώτο ραντεβού στο Εθνικό Στάδιο παρακολούθησαν από κοντά και 100 φίλοι του συλλόγου.
Για πέντε μεταγραφές κινείται η «Μπάρτσα» προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της. Το Σάββατο η ομάδα αναχωρεί για την Πορταριά Βόλου , όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασία της.

Άλλες ειδήσεις:

Παναχαϊκή: Ραντεβού με Λουτσιάνο
Σε εξέλιξη στην Αθήνα η συνάντηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα με τους διοικούντες της Παναχαϊκής για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παναιγιάλειος:
Τον 25χρονο αμυντικό Νίκο Τσώνη που έμεινε ελεύθερος από την Ηλιούπολη ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα του Παναιγιαλείου. Στο μεταξύ, αποκτήθηκε ο αριστερός οπισθοφύλακας Αποστόλης Αργυρός ως "δανεικός" από τον Ατρόμητο. Ο παίκτης πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών Για την απόκτηση του Νίκου Ιορδανίδη κινείται ο Παναιγιάλειος, ο οποίος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον πρώην επιθετικό της Αγίας Παρασκευής.Ταυτόχρονα οι Αιγιώτες βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Σωκράτη Πέτρου (30 ετών, αμυντικός) που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φάνη Λαμπρογεώργο (29 ετών, επιθετικός) που αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Σπανού. Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο δήλωσε ως έδρα για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα του Παναιγιαλείου.

Πανηλειακός...
Δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις οριστικοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πανηλειακός, όπως γνωστοποιήθηκε από τη διοίκηση του "ερυθρόλευκου" ΤΑΠ, οι οποίες ενισχύουν την ομάδα στην επιθετική γραμμή. Πρόκειται για τον 26χρονο Πυργιώτη Παναγιώτη Μπρη και τον 22χρονο Μεσσήνιο Σταύρο Τσουλάκο.